O

Over ons

Zaakvoerders Pieter Jan, Marjolein en Katrien heten jullie welkom in hun nieuwe concept.

Er werd besloten om de welbekende naam 'Krater' te behouden. Op de locatie en naam na, zal je echter zien dat het nieuwe concept heel wat anders is.

Omdat het zo een mooie, natuurlijke omgeving is werd er een 'urban jungle'-look gecreëerd. Hierdoor merk je de overgang tussen het binnen- en buitengaan van de zaak bijna niet op. De prachtige omgeving met al zijn groen werd helemaal doorgetrokken naar binnen.

Belangrijk is onze ecologische en sociale focus.

W

Wist je dat?

  • De Krater samenwerkt met Gigos vzw?
    Gigos wil de kansen van kinderen, tieners en jongeren in een maatschappelijk kwetsbare positie vergroten en hun helpen hun talenten te ontwikkelen en ontplooien.
  • De Krater hun duurzaam en Limburgs meubilair van bij Roex komt?
  • De Krater hun schilderwerken liet uitvoeren door de lokale ondernemer Tiboss? Tiboss recycleert zijn gebruikt verfwater en reinigt het zodat het terug zuiver, drinkbaar water wordt!
  • De Krater koos voor ecologisch papier van FAVINI dat enkel agro-industrieel afval nalaat en gemaakt wordt van druivenschillen? Bekijk hun video hier.
  • De Krater gaat meewerken aan een spannend, toekomstig project? Tipje van de sluier: het heeft iets met een grote moes- en kruidentuin te maken ...

Openingsuren

Info

Nationaal Park Hoge Kempen
Planetariumweg 18, 3600 Genk

Volg ons op: