H

Honden losloopzone

Achter De Krater ligt een rustige losloopzone voor honden in het bos, waar viervoeters vrij kunnen rennen en spelen. Na een verkwikkende wandeling kunnen baasjes ontspannen met een kop koffie in De Krater, waar verhalen worden gedeeld en vriendschappen worden gesmeed. Het is de perfecte plek om te verbinden met de natuur en elkaar.

In De Krater zijn alle honden welkom!

C

Ben je klaar voor een spannende ontdekkingstocht langsheen sterren, planeten en andere mysterieuze fenomenen? De Cosmodrome garandeert je een fascinerende en spannende uitstap ...

K

Kattevennen

Kattevennen, de Genkse toegangspoort tot het Nationaal Park Hoge Kempen. Je kan hier terecht in een bosrijke omgeving voor een aantal toffe buitenactiviteiten met je gezin of in groepsverband!

Wandelen, fietsen, minigolf of gewoon ontspannen? Tal van activiteiten zijn hier mogelijk.

S

Aansluitend aan ons terras vind je De speelplaneet. Deze speeltuin doet je zweven van plezier!

De speeltuin - met een diameter van 25 meter - past volledig in het Kattevennen-thema 'Cosmic Adventure' en biedt voor elke leeftijd wat wils! De allerkleinsten kunnen spelen in een huisje, op de glijbaan of op één van de klim- en klauterrekken. Voor jonge durvers zijn er spectaculaire net- en klimconstructies en leuke schommels.

R

Ruitersport in Kattevennen

Het routenetwerk in Kattevennen maakt deel uit van het ruiterroutenetwerk. Het staat garant voor meer dan 140 km ruiterplezier. Ruiterclub Genk organiseert begeleide bosritten voor groepen.

Paarden kunnen ter plaatse gehuurd worden. Rijervaring is vereist.

Openingsuren

Info

Nationaal Park Hoge Kempen
Planetariumweg 18, 3600 Genk

Volg ons op: